vineri 14 iunie 2024

Sume de bani împarțite in scop electoral. Bărbat cercetat

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un bărbat de 33 de ani este sub investigație după ce poliția a primit informații că circulă într-o mașină prin orașul ilfovean Ştefăneştii de Jos și ar fi dat bani unor persoane în context electoral.

Poliția din orașul Voluntari a desfășurat activități specifice pentru a găsi autovehiculul în cauză și a identificat conducătorul acestuia, un bărbat în vârstă de 33 de ani. În timpul verificărilor, au fost găsite mai multe sume de bani și liste cu numele altor persoane.

Conform IPJ Ilfov, Poliția Voluntari desfășoară activități specifice pentru a stabili cu exactitate situația de fapt și de drept și pentru a lua măsurile legale necesare.

În urma apelului la numărul de urgență 112, polițiștii au deschis un dosar penal pentru coruperea alegătorilor. Aceasta este o infracțiune gravă și vom face tot ce ne stă în putință pentru a aduce justiția în acest caz.

bani
alegeri locale si europarlamentare

La bărbatul în cauză au fost găsite mai multe plicuri conţinând un total de 21.000 de lei, precum și mai multe liste cu numele și prenumele unor persoane, potrivit polițiștilor.

IPJ Ilfov a primit 27 de sesizări duminică, rezultând în opt dosare de urmărire penală şi cinci sancţiuni contravenţionale – trei cu amendă şi două cu avertisment.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Culin Valentina
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro