luni 26 februarie 2024

Supă de pui cu pene, servită bolnavilor din Baia Mare

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Meniu de groază la Spitalul Județean Baia Mare. Una dintre mamele de la secția de Prematuri a unității medicale a primit de mâncare supă de pui cu… pene. Femeia le-a spus jurnaliștilor locali că i s-a făcut rău când a văzut ce i se adusese de mâncare. Imediat managerul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, George Oros, a fost informat despre incident și a dispus de urgență o anchetă. L-a trimis pe directorul de la achiziții pe secție pentru a afla cum a fost posibil așa ceva.

Pacienții și sănătatea lor sunt prioriatea noastră. Mâncarea care o primesc trebuie să fie de calitate. Cei responsabili vor fi trași la răspundere”, a declarat Oros, potrivit vasiledale.ro.

„Din păcate, am avut un incident regretabil pentru care îmi cer scuze, și în fața mămicii și în fața celorlalți pacienți ai spitalului. Am demarat o anchetă în acest sens, cineva trebuie să răspundă pentru că e vorba de neglijență crasă la locul de muncă. Nu ne putem bate joc de locurile noastre de muncă și din acest motiv îl voi căuta pe acel responsabil care a fost extrem de superficial și care, prin neglijența muncii sale, a dus la acest incident absolut regretabil. Voi merge până la desfacerea contractului de muncă, dacă asta repară partea de stricăciune a imaginii spitalului, care este umbrită de neglijența unuia sau altuia”, ne-a declarat Alexandru Oros, managerul unității medicale.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro