duminică 14 iulie 2024

Testat pozitiv, numărul 2 din Ministerul Sănătății e la birou!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Haosul și ipocrizia autorităților în lupta cu coronavirusul sunt incredibile! Costi Dina, șeful Corpului de Control al Ministerului Sănătății a fost testat pentru coronavirus sâmbătă, iar rezultatul a fost pozitiv. Omul a fost internat la spitalul de boli infecțioase din Constanța, alături de alți pacienți contaminați. Costi Dina a fost astăzi la biroul său de la Ministerul Sănătății!!! Cei din minister au rămas siderați văzând această bombă epidemiologică, însă explicațiile au fost halucinante…

Sursele noastre din Ministerul Sănătății spun că prima testare a lui Dina, cea de sâmbătă, ar fi fost eronată. Cu alte cuvinte, celebrul test pentru Covid 19 denumit PCR și lăudat de autorități, în frunte cu premierul Orban, ar fi dat rateu. Abia acum vine partea interesantă. De sâmbătă și până la reîntoarcerea sa de astăzi în câmpul muncii, Costi Dina ar mai fi fost testat de alte 3 ori!! De 2 ori la Constanța și încă o dată la Matei Balș. Toate celelalte 3 teste ar fi avut rezultat Negativ, motiv pentru care șeful din minister a fost lăsat să revină la serviciu.

Ce nu a luat nimeni în calcul până acum:

– Sorin Dina a fost internat ca fiind pozitiv la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Adică într-un loc în care se presupune că e plin de bolnavi de coronavirus. Inclusiv senatorul PNL Vergil Chițac a fost acolo. Dina a stat acolo măcar două zile! Cel puțin așa ni s-a comunicat nouă, presa!Chiar și sănătos să fi fost, cum se poate el reîntoarce la muncă fără izolarea preventivă de 14 zile?!

– Presupunem că primul test a dat rateu, deși vorbim de acel test ridicat în slăvi de specialiștii români. Probabil ați reținut informația: Costi Dina a mai fost testat de atunci de încă 3 ori!! Deci pentru un singur om, fie el chiar și șeful corpului de control al Ministerului Sănătății, s-au folosit 4 teste în 4 zile?! Iar premierul Orban explica românilor că nu e necesar să se testeze în masă și că statul alege foarte atent categoriile de risc?! Deci pentru români nu sunt teste, dar demnitarii fac 4 bucăți dintr-un foc?!

– Testul PCR făcut de Costi Dina a dat o eroare FALS-POZITIV! Adică a scos bolnav un om sănătos. Testele rapide pe care statul român nu le încurajează dau doar eroare FALS NEGATIV. Dar niciodată nu spun unui om sănătos că ar fi bolnav! Cu toate astea românii nu pot avea acces la ele, iar procurorii le țin sub sechestru. Întrebarea este, în atare condiții, întrebăm românii, cum ați reacționa să vă spună că sunteți bolnavi, să vă bage 2-3 zile la infecțioase, după care să vă trimită acasă cu scuzele de rigoare?!

Costi Dina nu a dorit să ofere un punct de vedere legat de scurta sa întâlnire în acte cu virusul asiatic. Nici cu cei cu care s-a întâlnit în câmpul munci nu a fost prea generos în explicații. În schimb am aflat de la colegii săi care sunt explicațiile pentru eroarea testului de tip PCR. Se investighează 3 scenarii diferite: o eroare de soft, chestiuni legate de materialul textil cu care s-ar fi prelevat probele sau o eroape umană în manipularea probelor. Așteptăm versiunea oficială..

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro