Teste Covid desființate: au dat pozitiv la Coca Cola!

Teste Covid desființate: au dat pozitiv la Coca Cola!

Teoria conspirației în ceea ce privește coronavirusul e în floare, după ce un deputat austriac a făcut un test inedit. Acesta și-a lăsat muți colegii din Parlament, după ce a venit în fața lor cu un pahar de Coca Cola și un test antigen. Rezultatul testului rapid a arătat imediat ca bautura americană ar avea Covid!

Chiar și înainte de experimentul alesului austriac, testele de acest gen erau contestate, mulți spunând că rezultatele lor ar fi fals negative. Dar, de data aceasta situația pare mult mai gravă, fiind vorba de oameni sănătoși ce ar putea fi identificați drept bolnavi de Covid19. Demersul parlamentarului a fost unul devastator și pentru guvernul austriac, acesta cheltuind recent zeci de milioane de dolari pe achiziții acestor produse, aparent fără valoare medicală. Aveți mai jos materialul TV ce conține și experimentul deputatului:

La scurt timp după viralizarea clipului, a venit și reacția companiei producătoare. Aceasta susține că testul nu ar fi fost făcut corect, acesta fiind motivul pozitivarii sale. Se spune că ar fi fost omis un pas crucial. După prelevarea probei, tamponul ar fi trebuit cufundat într-o altă soluție. Fără acest pas, spun cei de la Dialab, aciditatea băuturii a ajuns să distrugă proteina anticorpului testului..

Indiferent de explicații, zeci de mii de internauți au comentat masiv pe seama postării deputatului cu pricina, susținând ideea că întreaga poveste legată de Covid ar fi de fapt o manipulare în masă!

Comentează pe FACEBOOK