Un deputat USR cere ca DNA să-l ia pe Cîțu

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu intervine în scandalul privind documentul cu antent de la Guvern cu punctajul privind campania internă din PNL. Ungureanu s-a întrebat „de ce nu vine DNA” să îl ia pe premierul Florin Cîţu, asemănând cazul cu cel al lui Liviu Dragnea.

„Dragnea a făcut puşcărie pentru că ar fi folosit două angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman”, a spus parlamentarul.

Emanuel Ungureanu se întreabă dacă nu cumva e chiar mai grav „faptul că prim-ministrul Cîţu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban”.

„De ce nu vine DNA să-l ia…pe Cîţu? Am aşteptat 3 zile să văd dacă justiţia funcţionează în mod egal pentru toţi românii cu rang înalt în statul român. Se vede că nu. Domnul premier Cîţu, în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL şi România, a folosit o funcţionară  a Guvernului, pe doamna Mioara Costin, care a întocmit un document cu strategia de atac împotriva lui Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor şi contracandidatul lui Cîţu la şefia PNL.

Dragnea a făcut puşcărie pentru că ar fi folosit două angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman. Dragnea era pe vremea aceea doar preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Faptul că prim-ministrul Cîţu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav?”, a scris Emanuel Ungureanu, miercuri pe Facebook. 

Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat miercuri dacă a verificat dacă este documentul de la Guvern cu punctajul privind campania internă din PNL, că nu poate comenta decât pe baza unor documente oficiale.

Comentează pe FACEBOOK