joi 22 februarie 2024

Un pianist şi un afacerist, la Ministerul Sănătății

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Alexandru Rafila anunţă  că a descoperit un pianist şi proprietarul unui magazin de piese auto între reprezentanţii Ministerului Sănătăţii în Consiliile de Administrație ale unor spitale. Ministrul afirmă că sunt ”sute de astfel de situaţii”.

”Un domn care e pianist, altul care avea un magazin de piese auto. Mie mi se pare foarte ciudat. Trebuie să găsim nişte soluţii la nivelul acestor spitale (…) Bunul mers ţine de un CA are cunoaşte tipul acela de activitate. Şi un pianist poate să fie foarte util că mai linişteşte administraţia spitalului, dar chestia asta mi s-a părut absolut incredibilă”, a afirmat Rafila într-un interviu dat postului RTV.

Acesta a precizat că ”probabil că făcea parte din strategia de depolitizare”, ironizându-i pe cei de la USR, care au deținut acest portofoliu în trecut.

”Trebuie să evaluăm că sunt sute de astfel de situaţii (…) trebuie să fie persoane care au cea mai mică legătură cu sistemul de sănătate”, a adăugat Rafila, întrebat dacă va menţine aceste persoane în funcţii.  

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro