joi 22 februarie 2024

Vindecare de Covid în masă înainte de 15 mai

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Oricât am vrea să credem că lucrurile nu sunt aranjate de nimeni, anumite coincidențe stârnesc semne de întrebare. Ieri, puțin înainte de miezul nopții, comitetul de luptă cu virusul asiatic ne-a anunțat că măsurile de restricție se îndulcesc ușor. Schimbările nu sunt majore, însă pot scoate puțin soarele pe strada milioanelor de români blocați în case. În paralel cu decizia guvernului și cu anunțurile optimiste, s-a întâmplat ceva straniu și în sumbra statistică a coronavirusului.

Jurnalist.ro vă prezintă o statistică surprinzătoare, pe care mulți dintre dvs nu ați remarcat-o, deși este cât se poate de publică. În ziua de dinaintea modificării stării de urgență, peste 1000 de bolnavi de coronavirus s-au vindecat. Cel puțin în acte. Priviți statisticile zilelor de miercuri 13 mai versus joi 14 mai:

În prima coloană aveți cifrele de joi, ziua „vindecării”

Vorbim de una dintre cele mai mari modificări, de la începutul pandemiei și până astăzi. În căsuța identificată cu verde vedeți numărul actual al bolnavilor, iar în cea portocalie numărul total de vindecați, de la începutul emidemiei. Așa cum am spus, schimbarea bruscă este cel puțin suspectă. Surse medicale ne anunță că o parte dintre pacienții asimptomatici ținuți în spitalele din țară au fosttrimiși acasă, pentru că testările lor ar fi ieșit în final negative. Coincidență, vestea bună pentru aceștia a modificat radical și statistica mioritică despre coronavirus.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro