luni 17 iunie 2024

Vlad Pascu nu a fost vizitat de părinți în arest

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Vlad Pascu, tânărul implicat într-un accident mortal în stațiunea 2 Mai, ca urmare a condus sub influența drogurilor, nu a primit vizite din partea părinților săi în timpul detenției, conform informațiilor furnizate de Adevărul. Până în prezent, în vizită la el în arest a fost doar avocata Sorina Ionela Stoica, o figură controversată pe rețelele de socializare în trecut. Potrivit surselor din sistemul judiciar, Vlad Pascu a fost plasat în arest pentru o perioadă de 30 de zile și se confruntă cu sevraj, deoarece nu i se furnizează droguri, sugerând că ar putea fi o formă de pedeapsă impusă de părinți.

Modul în care investigația este condusă este subiect de îngrijorare, mai ales că prietenii lui Vlad Pascu, care erau în mașină cu el înaintea accidentului, nu au fost convocați pentru declarații de către autoritățile de poliție, ceea ce ridică întrebări semnificative.

Conform informațiilor obținute de la PlayTech, acești tineri nu au fost interogați de către autorități și nu pare să existe intenția de a-i chema pentru audieri. În același timp, se pare că tatăl lui Vlad Pascu, Mihai Pascu, a părăsit țara și s-a întors în Olanda cu mai multe zile în urmă, unde își are reședința și familia. Mama lui Vlad Pascu, de asemenea, nu a manifestat interesul de a-l vizita în închisoare, dar motivele pentru această alegere nu sunt clare.

Între timp, conform informațiilor furnizate de Observatornews.ro, avocatul familiei, Adrian Cuculis, a depus o cerere oficială pentru încadrarea faptei lui Vlad Pascu ca omor calificat. Dacă această solicitare va fi aprobată în instanță, Vlad Pascu ar putea primi o pedeapsă cu închisoarea pe viață, conform prevederilor legale.

Avocatul Cuculis susține că Vlad Pascu a comis fapta cu intenție directă și, ca urmare, merită o pedeapsă exemplară.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro