luni 17 iunie 2024

”Cel mai spectaculos brad din România” va fi în Piața Constituției

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, informează că a demarat procesul de instalare a bradului de Crăciun în Piața Constituției.

Acesta urmează să atingă înălțimea de 30 de metri și va deveni, conform declarației primarului general pe Facebook, „cel mai spectaculos brad” prezent în cadrul târgurilor de Crăciun din România. Bradul va fi decorat cu ramuri de brad, globuri, stele aurii și ghirlande, creând astfel o atmosferă festivă în această zonă centrală a Bucureștiului.

„Se montează bradul de 30 de metri înălţime în Piaţa Constituţiei, unde va avea loc cel mai mare târg de Crăciun din Bucureşti. Tot aici vor fi amenajate şi două zone muzicale cu colinde tradiţionale şi melodii internaţionale specifice sărbătorilor. Peste 130 de căsuţe de Crăciun care găzduiesc meşteşugari din toate zonele ţării vor fi amplasate în Piaţă şi vor aştepta bucureştenii şi turiştii cu delicii tradiţionale şi obiecte autentice. Devenită deja o tradiţie, Casa lui Moş Crăciun va fi prezentă şi în acest an la Târgul de Crăciun Bucureşti, alături de carusel şi trenuleţul tematic”, transmite primarul general.

Se vor desfășura workshop-uri creative pentru copii, oferindu-le posibilitatea să creeze propriile ornamente de Crăciun. De asemenea, cei care vizitează târgul vor avea ocazia să se bucure de priveliștea luminilor festive, a căsuțelor și a bradului de Crăciun de pe roata panoramică.

„Mascotele şi artiştii animatori pe picioroange, îmbrăcaţi în costume fascinante, vor interacţiona şi se vor fotografia cu publicul, aducând tuturor veselia specifică sărbătorii. Târgul de Crăciun Bucureşti va fi deschis din 30 noiembrie până pe 26 decembrie, iar intrarea este liberă”, precizează Nicuşor Dan.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist.
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro