vineri 14 iunie 2024

Ciucă avertizează că urmează o perioadă cu ‘multe contre’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Nicolae Ciucă, președintele PNL, declară miercuri că schimbarea de mentalitate în România în ce priveşte rolul femeii în politică nu este uşoară. Vor fi multe contre şi multă rezistenţă, spune acesta.

 

Ciucă: Vor fi multe contre şi multă rezistenţă. Însă miile de femei vor netezi drumul

 

”În aceste alegeri, Partidul Naţional Liberal are un număr impresionant de femei pe listele de la alegerile locale. Peste 9000. Deşi egalitatea de gen e astăzi mai echilibrată decât acum 20 de ani, ştim că încă există discriminări şi abuzuri la adresa femeilor. Nu există săptămână în care să nu auzim despre cel puţin un act de violenţă, de cruzime, de hărţuire, de agresiune sexuală, fizică sau verbală împotriva femeilor. De aceea, doamnele şi domnişoarele care anul acesta fac un pas în politică sunt reprezentative în lupta pentru egalitatea de gen,”, afirmă preşedintele PNL, potrivit News.ro.

Nicolae Ciucă precizează că ”schimbarea de mentalitate în România în ce priveşte rolul femeii în politică nu este uşoară. Vor fi multe contre şi multă rezistenţă, însă cele 9000 de femei care candidează la alegerile locale din partea PNL vor netezi drumul pentru următoarea generaţie de femei politician”.

”România trebuie să arate respect femeilor. Să le protejeze drepturile şi să le încurajeze să se implice cât mai mult în toate domeniile din societate. Pe 9 iunie, vă îndemn să susţineţi cele peste 9000 de femei de pe listele PNL, principalul partid care promovează egalitatea de gen şi sprijină familiile din România”, mai spune liderul PNL.

 

Șeful PNL: Cele mai dezvoltate judeţe, conduse de PNL

 

Cu câteva zile în urmă, citând statisticile, liderul liberal arăta că cele mai dezvoltate județe din România sunt conduse de administrațiile PNL.

„În top 10 cele mai dezvoltate judeţe din ţară, opt sunt sub administraţie liberală. Este absolut evident că singura soluţie pentru a putea să dezvoltăm comunităţile, pentru a putea să ne preocupăm de familii, de cetăţeni, de educaţia tinerilor, de servicii de sănătate, se pot dezvolta numai dacă reuşim să dezvoltăm economia, să aducem bani la buget.”, a spus Ciucă, la prezentarea candidaţilor din Teleorman la alegerile locale, scrie Agerpres.

<span style=font size 14pt font family georgia palatino serif>Foto Hotnews<span>
Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro