joi 20 iunie 2024

Clanurile interlope pun din nou stăpânire pe România!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Imagini halucinante pe care jurnalist.ro vi le prezintă în premieră! Liderii lumii interlope par să nu se mai teamă de nimic, iar România se reîntoarce ușor-ușor în anii 90. O filmare postată în seara de luni spre marți pe rețeaua de socializare TikTok și apoi ștearsă la foarte scurt timp, îl arată pe liderul interlop Fane Vancică umilind și rupând în bătaie o femeie. Dincolo de contextul realizării acelei filmări și de reglăril de conturi pe care le-au avut cei doi, acest filmuleț arată fără echivoc că mafia nu mai are niciun fel de frică de ceea ce ar mai putea însemna organele statului, rigorile legii sau consecințe. Pare că am devenit o Românie a clanurilor, a non-valorilor și a unor categorii sociale ce nu au mai avut asemenea curaj din perioada de după Revoluție, când aveam așa-zisa democrație sălbatică. Priviți imaginile de care vorbim, apoi trageți singuri concluziile:

Totul s-a petrecut sub privirile indulgente ale unor apropiați ai lui Fane Vancică, cei ce au filmat și au postat acele imagini. Liderul lumii interlope s-a profilat de o bună bucată de vreme drept un influent personaj pe rețelele de socializare, acolo unde amenințările sale la adresa clanurilor rivale și limbajul său suburban i-au adus zeci de mii de urmăritori. În toată această perioadă, polițiștii și procurorii au asistat impasibili la tot acest show virtual. Iată că lucrurile au ajuns să degenereze. iar ceea ce ați putut vedea este dincolo de orice limite. Lipsa completă de teamă în a se afișa în asemenea ipostaze demonstrează fără echivoc faptul că acești interlopi nu mai au teamă de lege sau beneficiază de o protecție la un nivel atât de mare, încât nimic nu îi mai sperie.

Rival al Cămătarilor și prieten cu Fulgy de la Clejan

„CV-ul” bestiei din imagini este unul impresionant pentru lumea în care se învârte. Activitatea infracțională pe care o controlează acesta este cu precădere în sectorul 5 al Capitalei, acolo unde personajul a intrat rapid în conflict cu „veteranii” Cămătari. De altfel Vancică, nepotul lui Dănuț Vancică, cunoscut drept Fane al lui Marina a făcut și puțină pușcărie, după ce acum 10 ani l-a înjunghiat în holul hotelului Mariott pe fiul vitreg al lui Sile Cămătaru. Însă, ca la noi, pușcăria a fost scurtă și reabilitarea rapidă.

A urmat apoi o lungă perioadă de amenințări și acuze purtate între el și clanul Cămătarilor. Ambele tabere se acuză reciproc de colaborare cu poliția, de comportament de „turnător” și de beneficiari ai protecției oferite de acel statut. Totul s-a rezumat, după cum susțin organele de anchetă, doar la vorbe grele în online.

Filmarea, un posibil șantaj între interlopi

Imaginile pe care și ziarul nostru le prezintă acum au ajuns pe Internet luni seara. Asta nu înseamnă însă că ele ar fi fost făcute exact în aceste zile. Există și scenariul potrivit căruia alți rivali ai lui Vancică să le fi difuzat cu scopul de a-l compromite. Ba chiar putem să avem de-a face cu un șantaj eșuat, cei care le-au distribuit dorind să se răzbune pentru că nu au primit ceea ce își doreau.

Realitatea este că bestia din imagini este într-adevăr cel poreclit Fane Vancică, iar acesta umilește o femeie, cel mai probabil pentru a-i face pe plac alteia. Iar la fața locului, din ceea ce se vede, ar mai fi fost cel puțin o persoană, cea care a filmat aceste orori. Indiferent care au fost reglările de conturi și mizeria din spatele acelei povești, concluzia este una singură: mafia nu mai are frică. Sau se bucură de protecția la nivel înalt a politicului, serviciilor sau organelor de justiție. Jurnalist.ro va întreprinde toate demersurile pentru a face ca adevărul să iasă la lumină, iar organele competente ale statului român să iasă din amorțeala în care par că au intrat.

Facem mențiunea că rețelele de socializare scot automat aceste filmări din sistemul lor, considerându-le mult prea violente. Ziarul nostru si-a asumat publicarea lor cu scopul de a trage un semnal de alarmă..

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro