sâmbătă 20 iulie 2024

Duminică neagră: primii 3 morți de Covid19

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Duminică neagră în România, în ceea ce privește lupta împotriva coronavirusului. S-au înregistrat primele 3 decese din cauza acestui virus ucigaș. Toate cele 3 persoane erau în vârstă și sufereau și de alte afecțiuni.
Lista neagră a fost deschisă de pacientul de 67 de ani ce fusese confirmat cu Covid19 pe 18 martie. Acesta se afla la UPU Filiași și era oricum într-o stare gravă, fiind bolnav de cancer în stadiu terminal.
Un pacient de 74 de ani a murit la Victor Babeș, după ce fusese adus de la spitalul Universitar de Urgență. Acesta suferea de o boală cronică pentru care se afla în programul de dializă.
Seară de duminică a venit cu încă o veste tristă. Un alt bătrân în vârstă de 70 de ani s-a stins din viață la spitalul de boli infecțioase Iași. Fusese confirmat cu virusul pe 19 martie. Cel decedat suferea și el de alte boli grave, precum diabet și hipertensiune arterială. Istoricul epidemiologic al acestui ultim caz este complet atipic. Acesta nu figura ca intrat în contact cu vreo altă persoană infectată, neavând nici vreun istoric de călătorie în ultimele luni.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro