luni 25 septembrie 2023

Klaus Iohannis: ‘Vor veni zile și mai grele’

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Președintele Klaus Iohannis, a transmis, marți, un mesaj încurajator pentru suceveni și cadrele medicale din toată țara.

Klaus Iohannis a transmis că Guvernul face tot ce este posibil pentru a asigura materialele de protecție necesare medicilor și asistentelor pentru a face față pandemiei de coronavirus.

Declarația președintelui vine după o întâlnire, la Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Un gând bun și o încurajare pentru întreg personalul medical. Știm că vă este greu, dar voi sunteți în prima linie, linia de apărare a populației împotriva acestei epidemii. Știu că vor veni zile și mai grele, dar avem încredere în voi și vom face tot ce e necesar pentru a vă asigura materialele de protecție. Am discutat situația din spitale și vă asigur pe voi, medicii, că noi ne facem treaba”, a spus Klaus Iohannis.

De asemenea, președintele a transmis un mesaj de încurajare locuitorilor din municipiul Suceava și din localitățile limitrofe, plasate în carantină totală din cauza răspândiri noului coronavirus.

A fost nevoie de o măsură de carantinare pentru Suceava și comunele care înconjoară municipiul. Aceasta a fost luată la timp, a fost necesară, decizia autorităților este cea corectă. Dragi suceveni, nu suntenți singuri. Suntem cu toții alături de voi. Vom avea grijă ca tot ce este necesar să și ajungă acolo. Vă rog din suflet, respectați ceea ce autoritățile impun. Respectați normele de deplasare, de igienă, normele de distanțare socială. Nu ieșiti din casă decât atunci când este absolut necesar. Evitați orice contact fizic. Aceste măsuri sunt necesare pentru a vă proteja. Nu uitați, suntem alături de voi”, a spus acesta.

Totodată, Iohannis a reiterat faptul că toată lumea trebuie să respecte cu strictețe regulile impuse de autorități.

Autoritățile își fac treaba și vă rog pe toți să ne facem fiecare treaba așa cum se cuvine’, a punctat șeful statului.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -" "
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro