sâmbătă 13 aprilie 2024

Negoiță, prins pe contrasens. Primarul Sectorului 3 încalcă din nou legea

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost prins, marți seară, în timp ce conducea pe contrasens pe Calea Dudești, stradă pe care se află și Primăria Sectorului 3. Drept pedeapsă, oamenii legii i-au luat permisul pentru două luni și l-au amendat cu aproape 900 de lei.

”La data de 16 mai a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit un conducător auto, care se deplasa pe Calea Dudești, pe sensul opus de circulație.

În acest context, conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 zile”, a transmis Brigada Rutieră București, potrivit euronews.ro.

Între timp, continuă dezbaterea privind palmierii din București. Amintim că Negoiță a plantat pomii exotici, ilegal, în Piața Unirii, iar edilul general, Nicușor Dan, a dat ordin să fie scoși și trimiși la Primăria Sectorului 3, Negoiță urmând să explice cetățenilor de ce a făcut această învestiție. 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro