vineri 8 decembrie 2023

Nemuritorul. Meleșcanu, conectat la banul public

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Teodor Meleșcanu (78 de ani) este greu de învins. Îndepărtat de la Ministerul de Externe, exclus din ALDE și apoi pierzând și funcția de șef al Senatului, printr-o decizie a CCR, Meleșcanu a mai găsit o metodă de a-şi reinventa cariera politică şi de a rămâne conectat la banul public, arată Recorder.

Veteranul politician și-a făcut partid – Forţa Naţională –  și primește, anul acesta, peste 1,2 milioane de lei din bugetul României, potrivit estimărilor Autorităţii Electorale Permanente.

Potrivit sursei citate, lui Meleşcanu nu i se pare însă nimic în neregulă să paraziteze bugetul folosindu-se de un partid care nu există în realitate.

„Mă întrebaţi pe mine dacă mi se pare corect? Da, vă răspund, este foarte corect pentru că asta e legea şi trebuie să o respectăm“, a spus politicianul.

Ajuns la 78 de ani, după ce a bifat mai multe funcţii decât poate număra, Meleşcanu exclude categoric să renunţe la cariera politică.

„Atât timp cât mai am ceva de spus, vreau să folosesc experienţa pe care o am şi să o pun la dispoziţia colegilor mei mai tineri, pentru a continua acest proiect, Forţa Naţională“, a punctat el.

Vezi AICI care sunt subvențiile pe care le primesc partidele de la stat. PSD e campion!

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro