vineri 8 decembrie 2023

Sexy-bloggerița bisericească fura din magazine

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

În parohia arhiepiscopului de Tomis IPS Teodosie, proaspăt scăpat din ghearele justiției se întâmplă și alte lucrări necurate. Puțini știu că sfinția sa are de de ceva timp o susținere puternică în mediul virtual, acolo unde harul divin circulă pe calea Internetului. O tânără bloggeriță, pe numele său Natalia Lorena Păun și-a făcut un țel din promovarea valorilor creștinești și în special a imaginii înaltului prelat. Până aici nimic rău, fiindcă biserica are chiar obligația să țină pasul cu noile tendințe, inclusiv cele din on-line.

Latura mai puțin pudică a influencer-ei

Doar că distinsa domnișoară „influencer” de care vorbim are și o latura mai puțin încurajată de biserică, aceea de bombă sexy! Între icoane, psalmi și învățături creștinești, domnișoara mai bagă și câte-o poză în care este îmbrăcată sumar, provocator și fără niciun pic de aer ecumenic…

Pocăință după un furt de telefoane

Latura mai deocheată a domnișoarei ce asigură PR-ul arhiepiscopiei în blogosferă am putea-o trece cu vederea, în baza vorbei populare: „Ce-i frumos și lui Dumnezeu ii place!”. Dar există o față nevăzută a aceleiași persoane, care cu siguranță va îngrozi fețele bisericești.
Tânăra de 22 de ani din Teleorman a venit să facă facultatea la București, în speranța că își va găsi un trai mai bun. În 2016 s-a angajat vânzătoare la un magazin de electronice dintr-un mall bucureștean. Probabil s-a prins foarte repede că din salariul mic nu își va putea îndeplini visele ambițioase, așa că a sustras 2 telefoane mobile din magazin, pe care l-a vândut pe piața neagră. Povestea s-a sfârșit rapid, conducerea magazinului probând fapta și făcând plângere la poliție. Lorena Păun s-a ales în 2017 cu o condamnare dată de judecătoria sector 4, dar pentru că și-a recunoscut fapta a primit o sentință cu suspendare.

Cam din aceeași perioadă pare să fi apărut și dragostea fetei față de biserică, dar mai ales față de IPS Teodosie. Acesta din urma a facilitat accesul bloggeriței în mai multe lăcașe de cult din subordinea sa, inclusiv în Palatul Arhiepiscopal de la Tomis sau în așezământul privat al prelatului de la Vatra Dornei. La schimb a primit o serie de postări dedicate pe rețelele de socializare în care fata este extrem de activă.

IPS Teodosie a scăpat de problemele penale

Acum două zile, arhiepiscopul Timișului a răsuflat ușurat după lupta sa cu justiția. Curtea Supremă l-a achitat definitiv în dosarul Nazarcea. Procurorii îl acuzaseră că în perioada 2010-2016 ar fi dus la Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură acte false, pe baza cărora a obținut fonduri europene în valoare de peste 1 milion de lei.
Procesul înaltului prelat a durat aproape 2 ani de zile și a evoluat în bine pentru acesta. Fusese achitat în prima instanță, iar la recurs până și procurorii și-au redus din solicitări. Aceștia au cerut pedepse cu suspendare pentru toți cei implicați, inclusiv pentru IPS Teodosie. Dar instanța supremă a menținut sentința de la fond și i-a achitat definitiv și irevocabil pe inculpați. Vorbim de un alt eșec major al justiției, care va trebui acum să dea explicații cu privire la deschiderea unui dosar ce nu s-a susținut absolut deloc în instanță.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro