joi 7 decembrie 2023

Nicușor Dan, către Armand: Aveți o datorie la PMB

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Primarul general Nicușor Dan o atenționează pe Clotilde Armand că are multe probleme de rezolvat în Sectorul 1, după ce aceasta a cerut ca parcurile Herăstrău și Cișmigiu să intre în subordinea administrației pe care o conduce.

Mai mult, Nicușor Dan îi amintește că are o datorie substanțială către Primăria București, neachitată de mai mult timp.

„Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cişmigiu şi Herăstrău, doamna primar Clotilde Armand are mult mai multe probleme de rezolvat în sectorul său şi nici nu are capacitatea financiară pentru a face acest lucru. În acest moment, Primăria Sector 1 are chiar o datorie de 19 milioane lei către PMB”, a transmis vineri Primarul General, citat de news.ro.
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat joi seară că a fost votat proiectul care prevede trecerea în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a parcului Herăstrău şi a Parcului Istoric Cişmigiu.

”Vă anunţ că a fost aprobat în urmă cu câteva minute proiectul de hotărâre prin care am solicitat Consiliului General al Municipiului Bucureşti trecerea în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a parcului Herăstrău şi a Parcului Istoric Cişmigiu”, a scris, joi seară, pe Facebook, Clotilde Armand, precizând că proiectul a fost aprobat cu 19 voturi ”pentru” şi 6 abţineri.

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro