sâmbătă 20 iulie 2024

Planul ‘amenzi la normă’. Dezvăluire cu urmări

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Poliţistul Valer Kovacs, cel care a reclamat că șefi din Poliție că fac presiuni pentru amendarea populțaiei pe timpul stării de urgență, va fi trecut în rezervă.

Încă se merge pe principiul cine are mai multe sancţiuni. Aceste lucruri le pot dovedi cu mesajele primite de la superiori, în condiţiile în care domnul Despescu a transmis clar în videoconferinţă să mergem pe prevenire. Competiţia de sancţiuni trebuie să dispară pentru totdeauna. Menirea unui poliţist este de prevenire”, i-a transmis el premierului Orban.

Ulterior, liderul de sindicat de la Decus a anunţat că a fost sunat personal de către premierul Ludovic Orban.

A urmat totuși o cercetare disciplinară a sa. În primă fază a fost declarat „nevinovat”. Acum, situația s-a schimbat. Conducerea IPJ Timiş a decis să-l treacă în rezervă pe Valer Kovacs

„S-a finalizat destituirea mea din poliţie de către conducerea IPJ Timiş. Eu fiind în concediu medical. Doar dl. ministru Marcel Vela mai poate revoca dispoziţia de destituire. Pe fondul stării de urgenţă şi modificării statutului poliţiştilor, poţi fi dat afară în şapte zile. Atât am rugămintea de la voi toţi, să distribuiţi peste tot povestea mea. Dacă voi fi dat afară, să răsune un ecou al dreptăţii în urma mea. Toate demersurile mele au fost pentru colegii mei şi pentru toţi românii de pretutindeni. După 18 ani de activitate, nu voi lua nimic cu mine. Nimeni nu e veşnic. Sunt mândru că am avut curajul să spun lucrurilor pe nume aşa cum sunt. Voi pleca cu fruntea sus, cu demnitate şi onoare Totul pentru ţară. Totul pentru români”, a transmis Valer Kovacs, pe pagina sa de Facebook.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro