duminică 14 iulie 2024

Primul miting după izolare, făcut de Antena 3?

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro vă prezintă în exclusivitate cine sunt organizatorii protestului “spontan” ce a avut loc ieri în fața Guvernului. Vorbim de circa 100 de persoane care au ocupat piața strigând lovinci împotriva măsurilor luate de guvern pe perioada pandemiei. Însăși agenda protestului, publicată pe Facebook, a fost una politico-medicală. Se vorbește atât de protocoalele României cu OMS, cât și de decretul neconstituțional privind starea de urgență.

Unul dintre personajele centrale din filmul de ieri a fost o tânără extrem de vehementă, pe numele său Iosefina Pascal. Aceasta a transmis totul live pe pagina sa de Facebook, același loc unde postase și anunțurile de chemare a oamenilor la miting. Mesajele sale au fost extrem de dure, ea vorbind despre manipularea guvernanților, despre Fake News, despre complicitate. Transmisia de ieri a fost încheiată cu îndemnul către public de a veni și a doua zi în piață, într-un număr și mai mare. Haideți să vedem însă cine este această domnișoară protestatar:

Imaginile vorbesc de la sine. Ea este un produs mediatic al postului Antena 3, acolo unde și-a creat notorietatea, în cadrul unei emisiuni intitulate “100 România”. După încheierea acelui show, aceasta a făcut parte din echipa invitată de Claudia Țapardel (europarlamentar PSD) la Bruxelles, pentru o vizită-premiu. După aceste evenimente, Iosefina a început să iasă cu mesaje tot mai dure împotriva președintelui Klaus Iohannis, majoritatea fiind preluate imediat de presa de stânga.O stație media ce o promovează excesiv este Sputnik, platforma de propagandă a Kremlinului.

Alături de Iosefina Pascal, la protest a fost prezent și fostul europarlamentar Adrian Severin, infractorul condamnat pentru fapte de corupție comise pe perioada mandatului de la Bruxelles. Alte două personaje prezente la miting, Iulian Capsali și Dan Chitic, sunt și ele vedete promovate constant de platforma Sputnik. În atare condiții, ne întrebăm dacă nu cumva adevărații organizatori ai acelui miting nu sunt cumva Antena 3 și propaganda sovietică?!

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Jurnalist
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro