vineri 14 iunie 2024

S-a prăbușit scena la un miting de campanie. 9 morți (VIDEO)

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

S-a prăbușit scena la un miting de campanie desfășurat în Mexic, pentru candidatul la președinție Jorge Álvarez Máynez, au declarat oficialii locali, citați de CNN. Sunt cel puțin 9 morți și 50 de răniți, scrie presa locală.

 

Tragedie la un miting de campanie

 

Președintele Mexicului, Andrés Manuel López Obrador, a declarat că o rafală de vânt a provocat accidentul în orașul San Pedro Garza García, din nordul statului Nuevo León.

Înregistrarea video a accidentului postat pe rețelele de socializare îl arată pe Máynez fluturând brațele în timp ce mulțimea îi scanda numele, înainte de a ridica privirea spre un ecran gigant și o structură metalică care se prăbușeau spre el.

 

O rafală de vânt a provocat prăbuşirea scenei

 

Jorge Alvarez Maynez, candidatul la preşedinţie din partea partidului Mişcarea Cetăţenească, a scris pe X că o rafală de vânt a provocat prăbuşirea scenei la evenimentul din oraşul San Pedro Garza Garcia, o enclavă bogată din apropierea centrului industrial Monterrey.

Máynez însuşi a mers pentru scurt timp la spital, după ce o parte din scena de pe care se adresa susţinătorilor s-a prăbuşit. „Sunt bine şi sunt în contaxct cu autorităţile statului pentru a urmări ce s-a întâmplat. Singurul lucru important în acest moment este să ne ocupăm de victimele accidentului”, a declarat Máynez.

Máynez, un fost deputat în vârstă de 38 de ani din partea partidului centrist Mişcarea Cetăţenească, se află în sondaje pe locul al treilea, la distanţă de primii clasaţi, cu mai puţin de două săptămâni înainte ca alegătorii să meargă la urne pe 2 iunie, scrie g4media.ro.

 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro