joi 7 decembrie 2023

Se agită spiritele în USR-PLUS înaintea congresului

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Mai sunt doar trei zile până la Congresul USR-PLUS, iar membrii alianței au început să-și arunce vorbe grele. Cel mai recent atac a fost lansat de deputatul Emanuel Ungureanu, care l-a acuzat pe Dacian Cioloș că ar fi adus în partid „foarte mulți” securiști.

Declarația acestuia vine în contextul în care zilele trecute Dan Barna și Dacian Cioloș au avut o dispută internă după ce primul a spus despre fondatorul PLUS că este „omul sistemului”.

„Deci din serviciile secrete domnul Dacian Cioloș a adus în PLUS foarte mulți oameni. Erau în PLUS. Noi când am fuzionat o condiție a USR-ului a fost să nu avem în rândul membrilor oameni din fostele servicii sau actuale, care vin tot din cele vechi. La fiecare filială am găsit câțiva. Până i-am dat afară a fost un pic de scandal”, a relatat deputatul într-o intervenție la Antena 3.

Amintim că la începutul lunii iulie, presa a scris despre cazul lui Lucian Mate, fost ofițer SRI care era ales în Biroul Local al filialei USR PLUS Cluj-Napoca. Acesta explica atunci că a fost transparent cu cei din partid pe subiectul acesta și că „sunt mândru că am lucrat în SRI”, potrivit Ziare.com. Mate, a lucrat timp de șapte ani în SRI, între 2009 și 2016, și s-a înscris în PLUS încă de la început.

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro