vineri 14 iunie 2024

Simion: Primarul PSD a intrat cu mașina în grupul AUR

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

George Simion reclamă faptul că un primar PSD din Gorj a intrat cu mașina într-un grup de susținători AUR. O femeie cu un copil în brațe au fost rănită, spune acesta. Simion spune că incidente de acest gen au mai existat. El îl acuză pe primarul din Buftea că și-a pus oamenii să-i amenințe pe cei care susțin Alianța.

 

Simion (AUR): Suntem atacați pe stradă

 

”Vorbeam zilele trecute, în urma atacului brutal la adresa Prim Ministrului slovac Robert Fico, despre faptul că politica urii a început să dea rezultate. Atât în Slovacia, cât şi în UE şi în România. Am generat fel şi fel de discuţii în presa din ţară, mulţi m-au acuzat că exagerez sau că încerc să mă victimizez. La doar câteva zile distanţă, alţi membri AUR erau atacaţi pe străzi în timp ce se aflau într-o acţiune electorală. De data aceasta s-a întâmplat în Gorj, localitatea Băceşti. Robert Ionuţ Păiuşi, primarul PSD al comunei Stejari, a intrat cu maşina într-un grup de susţinători AUR, lovind o tânără în vârstă de 24 de ani care avea un copil în braţe. În urma impactului, tânăra a fost transportată de urgenţă la spital. Ce a făcut primarul PSD? A fugit de la locul accidentului, s-a baricadat în birou şi a făcut de urgenţă un live, crezând că minciunile îl vor scăpa de închisoare”, a scris liderul AUR pe pagina oficială, potrivit News.ro.

 

Primarul, pozitiv la testul pentru droguri

 

Primarul comunei Stejari, Robert Păiuşi, care este cercetat de poliţişti după ce duminică a acroşat cu oglinda laterală a autoturismului o femeie şi a părăsit locul accidentulu, s-ar fi aflat în momentul respectiv sub influenţa substanţelor psihoactive, a anunţat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit poliţiştilor, după testarea la faţa locului edilul a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

 

 

Liderul AUR dă exemplu și de alte amenințări la adresa susținătorilor Alianței

 

 

El precizează că ”acum câteva săptămâni candidatul lor la primăria Popeşti, judeţul Bihor, era arestat de Poliţia Animalelor din Oradea imediat după ce şi-a anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de primar, în urma unui denunţ făcut de apropiaţii primarului în funcţie”.

”În aprilie, candidatul nostru pentru funcţia de edil la Primăria Joiţa şi-a văzut localul pe care îl deţinea în zonă incendiat peste noapte. Nu pot să vă enumăr câţi alţii au primit ameninţări în toată ţara, inclusiv cu moartea, pentru a-şi retrage candidaturile.

Un ultim episod s-a întâmplat la Buftea chiar astăzi, unde oamenii primarului Pistol, sau mai bine zis interlopii dânsului, ne-au ameninţat membrii şi simpatizanţii pentru că au îndrăznit să apară la „Zilele Ilfovului”, un concert electoral organizat de Pistol şi Hubert Thuma, preşedintele Consiliului Judeţean, pe banii ilfovenilor. Acelaşi Hubert Thuma care se laudă prin tot judeţul că are sprijinul serviciilor de informaţii, crezându-se de neatins. În Buftea, domnul primar Pistol a mers şi mai departe şi a făcut tot posibilul pentru a ne îngrădi dreptul de a candida atât la primărie, cât şi la consiliu, aşa că îndemn toţi buftenii să îl voteze pe fostul primar Stoica la Primărie şi pe Bogdan Tobă, pe care îl cunosc de 15 ani, la Consiliul Local”, acuză preşedintele AUR. 

”În timp ce ei ne acuză pe noi de extremism, candidaţii noştri sunt agresaţi pe stradă, corturile noastre electorale sunt sfâşiate peste noapte, ba chiar sunt furate de către angajaţii primăriei, aşa cum s-a întâmplat în sectorul lui Negoiţă din Capitală. S-a ajuns până în punctul în care mulţi angajaţi din structurile bugetare sunt monitorizaţi, la propriu, de către superiori pentru a vedea dacă aceştia urmăresc activitatea mea sau a AUR pe reţelele de social media. Securitatea ar fi mândră”, mai spune Simion. 

CITITI SI – Protest AUR la AEP: Nu vrem să fim conduşi de hoţi

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro