vineri 14 iunie 2024

Sondaj: Dan, favorit/Dacă se retrage Piedone câștigă Firea

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Un sondaj realizat la comanda PSD arată că Nicușor Dan este favorit pentru un nou mandat de primar general. Pe locul doi în bătălia pentru Primăria Capitalei este Gabriela Firea, urmată de Cristian Popescu Piedone. Dacă acesta din urmă s-ar retrage, candidata PSD ar câștiga alegerile.

 

Nicușor Dan este favorit în alegerile pentru Primăria Capitalei

 

Sondajul a fost realizat online de Epsilon Poll, în perioada 20-22 mai pe mai mult de 5.100 de identități online și pentru analiza datelor s-a folosit inteligență artificială, potrivit documentului transmis de PSD, arată Hotnews.

Acest sondaj sugerează că Nicușor Dan (susținut de Alianța Dreapta Unită) este pe primul loc în preferințele alegătorilor, fiind cotat cu 29% dintre voturi. Pe locul doi apare Gabriela Firea (PSD), cu 25%, pe trei Sebastian Burduja (PNL), urmat la un procent distanță de Cristian Popescu Piedone – 16%.

Sondaj. Dacă se ia în considerare ipoteza retragerii candidatului Popescu-Piedone, atunci ar câștiga Firea cu 35%, urmată de Nicușor Dan – 31%.

 

Nicușor Dan: Gabriela Firea are toate șansele să câștige

 

Gabriela Firea are toate şansele să câştige Primăria Capitalei, a declarat joi Nicușor Dan, candidat pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Acesta spune că există două bazine electorale mari în Bucureşti, de dreapta şi de stânga, şi va câştiga cine va mobiliza mai bine bazinul electoral.

Un alt sondaj realizat de INSCOP pe 30 aprilie, arăta că actualul primar al Capitalei se află pe primul loc în intenţiile de vot ale bucureştenilor pentru postul de primar general, cu 38,5% din opţiuni, urmat de Cristian Popescu Piedone – 27,4% şi de Gabriela Firea – 21,4%.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro