joi 7 decembrie 2023

Tătaru despre scandalul din supermarket: toți au greșit

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Imaginile cu o confruntare verbală violență dintre agenții de pază ai unui supermarket și un client ce dorea să intre purtând o eșarfă au devenit virale. Omul acuză agenții de pază că îi încalcă drepturile, el având fața acoperită cu o eșarfă. Din punctul sau de vedere, omul respectă legea.

https://youtu.be/C4pgXEOxVzg

De partea cealaltă, el este dat afară de un agent de pază ce poartă incorect o mască medicală. Omul de ordine are masca așezată sub nas și pune mâna pe client. Pentru că imaginile au devenit virale și au stârnit un val de reacții pe Internet, jurnalist.ro a cerut un punct de vedere autorităților.

Ministrul Nelu Tătaru a fost extrem de tranșant: „Toți cei din acea filmare greșesc! Clientul ce poartă eșarfa nu mai este în cadrul legislativ actual. Așa funcționau lucrurile la început, când normativele prevedeau și astfel de protecții pentru față. De la introducerea stării de Alertă, prevederile se referă doar la măști de protecție de tipul 1, 2 sau 2R. Acele eșarfe nu se mai încadrează. De partea cealaltă, agentul de pază poartă greșit masca sa, chiar dacă este una corectă. El nu își acoperă nasul”.

 

Comentează pe FACEBOOK
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro