Denunțătorul lui Vîlcov distruge Spitalul Județean Olt

Mizerie de nedescris, protocoale medicale încălcate, pacienți bolnavi de Covid goniți din spital, acestea sunt doar câteva din „procedurile” obișnuite ale celui mai mare spital din Slatina. Unitatea ce ar trebui să deservească toate cazurile grave din sudul țării este însă într-un stadiu jalnic. Vorbim de un management ce nu răspunde în fața ministerului Sănătății și se finanțează din banii Consiliului Județean Olt. Adică o administrație exclusiv PSD-ista. Înainte de a explica ce se întâmplă în spital și cine sunt cei ce girează așa ceva, vă invit să vedeți câteva imagini surprinse acolo acum 2 zile. Vorbesc de la sine:

Iar acum urmează explicația pentru ceea ce ați văzut. Managerul spitalului județean Olt se numește Cătălin Rotea, om de casă al președintelui CJ Olt, Marius Oprescu. Același Rotea a fost și apropiat al lui Darius Vîlcov, până când ultimul a intrat în malaxorul justiției. În acel moment au ieșit la iveală mizeriile și ticăloșiile pe care Rotea le făcea cu și pentru Vîlcov. Actualul manager al spitalului județean a fost transformat în denunțător și a povestit procurorilor despre cum cerea șpăgi în numele lui Darius Vîlcov. Vorbim de milioane de lei!

Protocoalele anti-Covid, ignorate

Toate acele dezvăluiri l-au făcut pe Rotea tocmai bun de păstrat și promovat de administrația locală PSD. Anul trecut a fost titularizat pe post. În calitate de manager al spitalului, lui Rotea i se reproșează o sumedenie de lucruri :
– Nu se respectă triajul epidemiologic în rândul cadrelor medicale
– Nu are trasee predefinite de transportare a bolnavilor prin spital
– Bolnavii sunt internați la grămadă, cei confirmați cu cei suspecți, cei abia aduși, cu cei aflați în pragul externării
– Cazurile de medici sau asistente infectate sunt ținute la secret. O asistentă de la UPU tocmai ce a fost confirmată pozitiv
– Există și bănuiala că lenjeria de pat și pijamalele bolnavilor de Covid ar fi spălate undeva în oraș.
Acestea sunt doar câteva din acuzațiile ce i se aduc omului pus de PSD la spitalul Slatina. În realitate, vorbim de lucruri mult mai grave. Banii pompați în acea unitate în ultimii ani au fost fără număr. Iar contractele nu au fost cu adevărat luate la puricat..

Comentează pe FACEBOOK