luni 8 august 2022
spot_img

Vaccinarea anti-COVID promovată pe Tinder

Must read

spot_img

Statele Unite recurg la tot felul de metode pentru a incuraja vaccinarea. Astfel, campania de vaccinare va fi promovată pe aplicațiile de dating, precum Tinder, OkCupid, Hinge, BLK sau Chispa, scrie New York Times.

Andy Slavitt, unul dintre consilierii președintelui american Joe Biden pe problema coronavirusului, a prezentat vineri planul de încurajare a vaccinării prin intermediul aplicațiilor matrimoniale.

„Am găsit, în sfârșit, lucrul care ne face pe toți mai atrăgători: vaccinarea. Cu toată seriozitatea, oamenii sunt interesați în viață de alte lucruri dincolo de vaccin”.

Aplicații populare precum Tinder, OkCupid, Hinge alături de altele ca BLK și Chispa, vor adăuga în curând facilități noi menite să-i atragă pe tineri către centrele de vaccinare.

Tinder plănuiește să lanseze facilități care vor permite celor dornici de întâlniri  să vadă centrele de vaccinare din apropiere.

Președintele Biden a anunțat că Uber și Lyft vor furniza călătorii gratuite către centrele de vaccinare în perioada 24 mai – 4 iulie.

Toate aceste măsuri au fost luate, dupa ce ritmul de vaccinare a scăzut cu 44% în Statele Unite, notează New York Times.

Statele Unite au una dintre cele mai mari rate de vaccinare din lume.

Comentează pe FACEBOOK
- Advertisement -spot_img
- Publicitate -spot_img
spot_img
spot_img

Jurnalist.ro