duminică 19 mai 2024

Cine e candidatul care a scos vaca la păscut în București

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Candidatul care a scos vaca la păscut în București este Adrian Vigheciu. El este candidatul coaliției PSD-PNL la Primăria Sectorului 5, iar gestul său este un videoclip electoral postat pe o rețea de socializare. Mesajul este unul cu subînțeles, Vigheciu comparând administrațiile Sectorului 5 din ultimii 20 de ani cu vacă bună de muls „pentru cei care l-au păstorit”.

 

Sectorul 5, o vacă bună de muls pentru cei care l-au păstorit

 

Adrian Vigheciu, candidatul coaliției PSD-PNL la Primăria Sectorului 5, a postat pe o rețea de socializare un videoclip electoral, în care se vede o vacă pe care spune că a scos-o la păscut. Este o ironie la adresa fostelor administrații, cum ar fi cea a lui Cristian Popescu Piedone, despre care Vigheciu spune că „au muls” primăria și banii cetățenilor.

Am ieșit cu vaca la păscut în mijlocul Sectorului 5 pentru a ajuta la producția de lapte. Îmi provoc contracandidații să ajute și ei la producția de miere. Singuri sau în familie, cum le e mai ușor. A venit timpul să reușim și în 5. Din 9 iunie, începem treaba.”, a scris Adrian Vigheciu, potrivit Adevarul.

 

Nu, din păcate nu este un film, este pura realitate din Sectorul 5

 

Adrian Vigheciu, candidatul coaliției la Primăria Sectorului 5, critică administrațiile din ultimii 20 de ani, susținând că acest sector „a fost o vacă bună de muls pentru cei care l-au păstorit” și că „poate fi scos la lumină” precum sectoarele 3 și 4, conduse de edilii social-democrați, Robert Negoiță și Daniel Băluță.

Nu, din păcate nu este un film, este pura realitate din Sectorul 5. Ne aflăm la câțiva pași de Palatul Parlamentului și Catedrala Mântuirii Neamului, la intersecția cartierelor Cotroceni cu Panduri. Dacă ne-am lua după actualul primar al Sectorului 5 am zice că în sectorul domniei sale, mă scuzați, în sectorul familiei sale, curge doar lapte și miere. Din păcate realitatea este cu totul alta. Doar că cetățenii singurii care ar trebui să conteze în Sectorul 5, nu au parte nici de lapte, nici de miere. Actualei administrații nu îi pasă, de fapt, să facă lucruri importante pentru oamenii din Sectorul 5.

Din orice unghi am privi, Sectorul 5 este ultimul al Capitalei. Cel mai sărac, cel mai murdar și cel mai prost administrat. Din puținul pe care îl are, Sectorul 5 nu a fost altceva decât o vacă bună de muls pentru cei care l-au păstorit în ultimii 20 de ani. Dacă s-a putut în Sectorul 3, dacă s-a putut în Sectorul 4, cu siguranță se va putea fi în Sectorul 5. Din 9 iunie începem treaba. Scoatem Sectorul 5 la lumină”, a afirmat Vigheciu. 

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- AFLĂ MAI MULT -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro