vineri 14 iunie 2024

Cu cine pune la cale Burduja ‘planul’ Bucureștiului

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Generală, afirmă că Planul său pentru Bucureşti s-a născut şi din discuţiile pe care le-a avut cu Profesorul Nicolae Noica, Preşedintele Bibliotecii Academiei Române. El arată că Bucureştiul a căzut pradă lipsei de viziune şi de interes real.

 

Burduja: Planul pentru Bucureşti s-a născut şi din discuţiile pe care le-am avut cu Noica

 

”Planul pentru Bucureşti s-a născut şi din discuţiile pe care le-am avut cu domnul Profesor Nicolae Noica, Preşedintele Bibliotecii Academiei Române. Un om de mare caracter, respectat şi apreciat, cu o experienţă aparte, ştie mai bine decât mulţi alţii că un oraş nu se poate dezvolta fără un Plan”, spune candidatul PNL pe Facebook

El arată că ”un Plan diferenţiază o viziune pe termen mediu şi lung pentru oraşul nostru, de abordarea haotică, dezordonată, de multe ori nocivă pentru Bucureşti care s-a manifestat din plin şi în mandatul lui Nicuşor Dan, şi în mandatul Gabrielei Firea, dar şi în multe alte mandate în ultimii zeci de ani”. 
”Bucureştiul a căzut pradă lipsei de viziune şi de interes real pentru oraş”, acuză candidatul PNL la Primăria Capitalei. 

Burduja, în fața bucureștenilor: Nu am nimic de ascuns

Candidatul PNL la Primăria Capitalei anunţa marţi că acceptă invitaţia Platformei Civice Împreună pentru Centura Verde şi Platformei de Mediu pentru Bucureşti, de a participa la o dezbatere pe tema mediului şi a calităţii vieţii în Bucureşti. „Nu am nimic de ascuns”, a transmis liberalul bucureștenilor într-o postare pe facebook.
Nu e prima dată când Burduja îl critică pe Nicușor Dan, dar și pe Gabriela Firea, colega sa de coaliție, dar și rivala sa la scaunul de primar general.

„În primul rând, Bucureştiul este un oraş foarte poluat. Este în prenotificare de infringement, pentru că în patru ani de zile şi opt ani de zile eşecul Firea a fost continuat de eşecul Nicuşor Dan. Nu s-a făcut nimic din perspectiva calităţii aerului. Şi când spun nimic, spun efectiv nimic.

Ultimul studiu e de acum 10 – 12 ani de zile. Trebuia făcut un plan pentru creşterea calităţii aerului. N-a făcut nimic.

Hai să vedem cum stăm astăzi. Deci, în Bucureşti avem 9,86 metri pătraţi per locuitor spaţiu verde. Asta spune raportul Curţii de Conturi.

Astăzi n-avem nici Registrul Spaţiilor verzi, el face parte din lunga listă de promisiuni de campanie pe care Nicuşor Dan a prezentat-o public acum patru ani de zile. Pentru cei care îşi fac griji, nici doamna Firea n-a făcut nimic în acest sens”, a afirmat Burduja în urmă cu câteva zile, la o conferinţă organizată în Parcul Izvor, potrivit Agerpres.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro