duminică 14 iulie 2024

Ordonanţa 84, TAROM, traficul de pe Valea Oltului – noi probleme la început de săptămână

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Ordonanţa 84, TAROM, restricţiile de pe Valea Oltului sunt cele mai acute probleme la începutul acestei săptămâni. Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că, luni, poartă discuții cu mai mulți miniștri pentru deblocarea situației.

 

Ordonanţa 84, TAROM, restricţiile de pe Valea Oltului, pe masa premierului Ciolacu

 

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că luni va avea întâlniri cu mai mulţi miniştri cu care va discuta despre problemele apărute în ultimele zile – cele de la TAROM, Valea Oltului, dar şi cele referitoare la noile reglementări rutiere, iar în şedinţa de Guvern de joi vor fi corectate actele normative în toate aceste domenii.

„Din acest moment merg la Guvern şi am întâlnire cu ministrul Transporturilor. Discutăm şi despre Valea Oltului şi despre TAROM. Am şi cu ministrul Finanţelor, cu domnul Boloş, am întâlnire cu domnul vicepremier, ministrul de Interne, cu ministrul Energiei şi cu ministrul Fondurilor Europene. Discutăm toate problemele şi vedem ce trebuie să modificăm joi în şedinţa de Guvern cu aplicarea legii”, a spus Ciolacu, la sediul central al PSD, potrivit Agerpres.

 

Ordonanţa 84 – o sabie cu două tăișuri

Referindu-se la Ordonanţa 84, şeful Executivului a subliniat că totuşi trebuie găsită soluţia pentru a nu fi abandonată lupta împotriva drogurilor şi să nu se facă o nedreptate unor oameni nevinovaţi.

„În primul rând, categoric, răspunsul (la analizele de sânge pentru şoferi – n.r.) trebuie să fie între 48 de ore şi 72 de ore de la IML. Până acum se făcea imediat dosar penal, în urma testului făcut. Toate aceste lucruri se vor lămuri joi”, a susţinut Ciolacu.

El a fost întrebat ce ar trebui să facă un şofer care rămâne fără permis deşi a luat o simplă pastilă de răceală.

„Nu s-a întâmplat până acum acest lucru, ştiu şi eu, ştiţi şi dumneavoastră. Îmi puneţi o întrebare ca şi cum s-ar întâmpla acest lucru. Eu v-am spus: joi vom lua măsurile ca acest lucru să nu se întâmple”, a conchis premierul.

Comentează pe FACEBOOK
author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro