vineri 14 iunie 2024

Piedone: Nu mă retrag din cursa pentru Primăria Capitalei!

CITEȘTE ȘI:

- PUBLICITATE -spot_img

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Municipiului Bucureşti, a anunţat joi că nu se va retrage din cursa pentru funcţia de primar al Capitalei.

 

Piedone: Nu mă retrag din cursa pentru Primăria Capitalei

„Îmi pare rău pentru Nicuşor Dan şi Gabriela Firea, cei care şi-au făcut calcule politice privind retragerea mea din competiţia electorală. Îmi pare rău pentru toate ofertele care mi s-au pus de a renunţa la această bătălie electorală. Îmi pare rău pentru partidul pe care astăzi îl reprezint şi l-am reprezentat cu cinste, Partidul Umanist Social Liberal, căluţul, care a făcut valuri în Bucureşti şi a făcut valuri în ţară, dar la un moment dat trebuie să te gândeşti la viitorul tău, la mai binele bucureştenilor. De aceea astăzi vă anunţ, cu regret pentru unii, dar cu fericire pentru alţii, au dat toţi joia retragerii lui Cristian Popescu Piedone. Nu, Cristian Popescu Piedone nu se retrage”, a precizat el, într-o declaraţie de presă, potrivit Agerpres.

 

PSD și Gabriela Firea i-au cerut în mod repetat lui Piedone să renunțe

 

Amintim că PSD și Gabriela Firea i-au cerut în mod repetat lui Piedone să renunțe la candidatura sa. 

Nicușor Dan este favorit în alegerile pentru Primăria Capitalei, dar dacă s-ar retrage Cristian Popescu Piedone, ar câștiga Gabriela Firea, arată un sondaj transmis de PSD în 27 mai. Potrivit sondajului, realizat online de Epsilon Poll, dacă s-ar retrage Gabriela Firea, ar câștiga Nicușor Dan. Sondajul a fost realizat online în perioada 20-22 mai pe mai mult de 5.100 de identități online și pentru analiza datelor s-a folosit inteligență artificială, potrivit documentului transmis de PSD. Epsilon Poll nu este un nume cunoscut în zona de sondaje din România.

Comentează pe FACEBOOK

author avatar
Ionescu Adriana
- PUBLICITATE -spot_img
- Publicitate -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img
- PUBLICITATE -spot_img

Jurnalist.ro