Trump a părăsit Casa Albă: ‘Ne vom întoarce!’

Schimbare de putere în America. Donald Trump a părăsit Casa Albă, miercuri, la bordul unui Air Force One, cu destinația Florida.

 El a susținut un ultim discurs la Baza Andrews, unde a promis că se va întoarce ”într-o formă sau alta” și nu l-a menționat nici măcar o dată pe Joe Biden. 

„Vă iubesc și a fost o onoare să fiu președintele SUA. Au fost patru ani extraordinari.

Ce am făcut noi a fost umitor, după orice standarde. Am întărit Armata Sua, am creat Forța Spațială a SUA. Am avut grijă de veterani. Am promovat cele mai mari reduceri de taxe din istoria SUA. Sper că nu vor crește taxele, dar dacă le vor crește – eu v-am avertizat.

Dacă nu ar fi existat pandemia, am fi avut cele mai bune cifre economice din istorie. Chiar și așa, bursele sunt mai sus decât înainte de pandemie.

Suntem cea mai mare țară din lume, cu cea mai puternică economie din lume. Am muncit din greu ca să ajungem la cele mai bune rezultate din istorie. Sunteți uimitori, aceasta e o țară măreață.

E cea mai mare onoare și privilegiu să fi fost președintele SUA. Voi lupta întotdeauna pentru voi. Urez noii administrații mult noroc și mult succes, au fundația deja pusă pentru a reuși. Ne vom întoarce într-o formă sau alta.”, a spus Donald Trump. 

La rândul său, Melania Trump a transmis:  ”A fost cea mai mare onoare a mea să fiu prima doamnă. Vă mulțumesc pentru dragostea și sprijinul dvs. Veți fi în gândurile mele. Dumnezeu să vă binecuvânteze familiile. Și Dumnezeu să binecuvânteze această frumoasă națiune”.

Tot astăzi, preşedintele ales Joe Biden depune jurământul în cadrul ceremoniei de învestire organizate la Washington, devenind al 46-lea președinte al SUA. La scurt timp după aceea, Kamala Harris va depune jurământul și va deveni vicepreşedinte. 

Comentează pe FACEBOOK