Meleșcanu s-a înscris în al 6-lea partid al carierei de traseist

Meleșcanu s-a înscris în al 6-lea partid al carierei de traseist

Teodor Meleșcanu schimbă partidul. Senatorul trece la PP-USL, partid fondat de Dan Voiculescu.

Meleșcanu  s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și devine astfel primul senator al formațiunii politice.

Melescanu a mai fost membru al FSN, PDSR, Miscarea pentru Romania (rupt din PDSR), PNL, ALDE, Forta Nationala (rupt din ALDE).

Teodor Meleșcanu s-a remarcat în ultima perioadă la DNA. El a fost citat de procurorii anticorupție, după demisia de la șefia Senatului,  într-un dosar legat de numele fostului șef al PSD, Liviu Dragnea. (Detalii AICI)

De asemenea, Recorder i-a acordat politicianului un amplu reportaj, în februarie anul acesta, în care a arătat cum este Meleșcanu conectat la banul public.

Veteranul politician și-a făcut partid – Forţa Naţională –  și primește, anul acesta, peste 1,2 milioane de lei din bugetul României, potrivit estimărilor Autorităţii Electorale Permanente.

Potrivit sursei citate, lui Meleşcanu nu i se pare însă nimic în neregulă să paraziteze bugetul folosindu-se de un partid care nu există în realitate.

„Mă întrebaţi pe mine dacă mi se pare corect? Da, vă răspund, este foarte corect pentru că asta e legea şi trebuie să o respectăm“, a spus politicianul.

Comentează pe FACEBOOK